Mansikkatorttu
Vuokaan:
1 rkl Flora Culinessea
0,5 dl kauraleseitä
1 rkl Flora Culinessea
0,5 dl kauraleseitä
Pohja:
2 kpl kananmunaa
0,6 dl sokeria
0,5 dl vehnäjauhoja
0,3 dl kauraleseitä
0,5 dl mantelijauhetta
0,75 tl leivinjauhetta
0,5 tl vaniljasokeria
2 kpl kananmunaa
0,6 dl sokeria
0,5 dl vehnäjauhoja
0,3 dl kauraleseitä
0,5 dl mantelijauhetta
0,75 tl leivinjauhetta
0,5 tl vaniljasokeria
Kostutus:
0,5 dl Flora vanillaa
0,5 dl maitoa
Päälle:
6 tl sitruunan mehua
1 dl appelsiinimarmeladia
2 dl Flora vanillaa
300 g mansikoita
2 tl appelsiinin raastettua kuorta
6 tl sitruunan mehua
1 dl appelsiinimarmeladia
2 dl Flora vanillaa
300 g mansikoita
2 tl appelsiinin raastettua kuorta
Laita uuni lämpiämään 175°C:n lämpötilaan. Voitele ja jauhota torttuvuoka.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuiva-aineet varovasti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa noin 15 minuuttia. Kumoa torttupohja jäähtymään.
Kostuta jäähtynyt pohja Flora Vanilla-maitoseoksella. Terästä appelsiinimarmeladi sitruunamehulla ja vaahdota Flora Vanilla. Levitä kostutetun pohjan päälle appelsiinimermeladi ja Vanilla-vaahto. Koristele mansikoilla ja huolella pestyn appelsiinin kuorisuikaleilla.

0 kommenttia:
Lähetä kommentti