Näitä helppoja pikkusuolaisia tarjottiin tupareissamme.
Feta-tomaattipalat
(30-40 kpl)
1 paketti voitaikinaa
munaa
unikonsiemeniä
Täyte:
fetaa
1 dl kermaa
1 tlk aurinkokuivattuja tomaatteja (n. 200/350 g)
Halutessasi laita myös oliiveja ja punapippuria. (Tällä kertaa en itse laittanut, koska en ole oliivien ystävä.)
Ota pienellä pyöreällä (halkaisija 4 cm) muotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pyörylöitä. Voitele ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 min.
Sekoita täytteen ainekset, murusta siihen fetajuusto, valuta ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Täytä taikinapyörylät halkaisemalla ne keskeltä ja laittamalla noin 1 tl täytettä väliin.
munaa
unikonsiemeniä
Täyte:
fetaa
1 dl kermaa
1 tlk aurinkokuivattuja tomaatteja (n. 200/350 g)
Halutessasi laita myös oliiveja ja punapippuria. (Tällä kertaa en itse laittanut, koska en ole oliivien ystävä.)
Ota pienellä pyöreällä (halkaisija 4 cm) muotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pyörylöitä. Voitele ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 min.
Sekoita täytteen ainekset, murusta siihen fetajuusto, valuta ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Täytä taikinapyörylät halkaisemalla ne keskeltä ja laittamalla noin 1 tl täytettä väliin.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti