perjantai 4. huhtikuuta 2008

Feta-tomaattipalat

Näitä helppoja pikkusuolaisia tarjottiin tupareissamme.


Feta-tomaattipalat
(30-40 kpl)
1 paketti voitaikinaa
munaa
unikonsiemeniä

Täyte:
fetaa
1 dl kermaa
1 tlk aurinkokuivattuja tomaatteja (n. 200/350 g)

Halutessasi laita myös oliiveja ja punapippuria. (Tällä kertaa en itse laittanut, koska en ole oliivien ystävä.)

Ota pienellä pyöreällä (halkaisija 4 cm) muotilla vähän sulaneista taikinalevyistä pyörylöitä. Voitele ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 10 min.
Sekoita täytteen ainekset, murusta siihen fetajuusto, valuta ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Täytä taikinapyörylät halkaisemalla ne keskeltä ja laittamalla noin 1 tl täytettä väliin.

0 kommenttia: